Harples

De harplessen worden bij Liedewei thuis gegeven in Assendorp (Zwolle) en op BS de Doekes in Hardenberg. Ze zijn gedurende een schooljaar te volgen na aanmelding via het inschrijfformulier “Harpschool Zwolle Liedewei Spruit”. Lessen worden in overleg gepland en lopen parallel met de reguliere schoolweken. Een schooljaar omvat 33 – 35 weken en loopt van september tot juli. Gedurende de schoolvakanties is er geen les. Een individuele les duurt 30 minuten. Indien gewenst kan er groepsles worden aangevraagd.

Aangezien Liedewei is aangesloten bij de stichting Recht op Muziek bestaat de mogelijkheid om harples te krijgen op BS de Krullevaer of BS de Werkschuit in Zwolle. In overleg wordt afgesproken waar de harples het beste kan plaatsvinden.

Een proefles is gratis op aanvraag.

Als de harplessen gevolgd worden via docentencollectief Dubbelgreep is het voor harpleerlingen mogelijk om mee te doen met verschillende orkesten. Er worden regelmatig voorspeel avonden gehouden en een einduitvoering waaraan je kan deelnemen. Op die manier leer je meer dan alleen harp spelen. Samen muziek maken is leuk!

 Eindpresentatie van de harpgroep Dubbelgreep én samenwerking met de vioolklas van Lies van Vledder, viooldocente DG

img-20170608-wa0000

dg-20-mei-2017-uitvoering-ierse-suite-brandon

Voor de les hoeft de eigen harp niet vervoerd te worden. De harpschool beschikt over voldoende instrumenten.

NHVLiedewijSpruit